PKN
  » Activiteiten » Activiteitenagenda 
Protestantse Gemeente Enschede

vr 16 maart 2018

Netwerk café 23+

Locatie: 
 Ontmoetingskerk. Varviksingel 139 Enschede
Tijdstip: 
 17:30  - 19:30

Wij willen graag één avond per maand vastzetten om elkaar te ontmoeten bij een glaasje en wat te eten. (max. 3 euro p.p.) Wij nodigen jullie uit met leeftijdsgenoten van 23 jaar e.o. Het enige doel van deze avonden zal zijn dat er een plaats is, binnen de kerk, om elkaar te ontmoeten. Dat er ruimte is om te praten over de dingen die we in het dagelijks leven meemaken, ons raken, ons voor vragen zetten. We willen graag een gevarieerde groep mensen tegenkomen; mensen die via via meekomen , maar ook de actieve leden . Wij doen de start en daarna laten wij ons graag door de aanwezige inspireren over de verdere vorm en inhoud. Zodat het ook echt een avond wordt waar jullie “iets vinden” en graag voor terugkomen. Misschien niet elke keer, maar wel met regelmaat. Jullie hoeven je niet op te geven.(is wel handig voor de inkopen) We willen graag dat jullie ook spontaan binnen kunnen lopen!!! Jullie kunnen ons altijd mailen met vragen, tips e.d. Tot ziens in “het Netwerkcafé “,

terug
 


 
 

Inloggen


 

Concert Mannenklank Glanerbrug
datum en tijdstip 24-03-2018 om 20:00
meer details

Palm- en Passiezondag
datum en tijdstip 25-03-2018 om 10:00

De Palmzondag begint met de viering van de feestelijke intocht in Jeruzalem. De kinderen hebben vanmorgen al vroeg palmpaasstokken versierd, en zullen al dansend en zingend in een palmpaasprocessie klank en kleur geven aan het begin van onze kerkdienst.
Maar die intocht blijkt gelijk vreselijk dubbel: Heden ‘Hosanna’, morgen ‘kruisig hem’. Halverwege de viering kantelt de sfeer en kleuring; de tweede helft van de dienst wordt bepaald door het Lijdensverhaal. Naar aloude gewoonte horen we aan het begin van de Goede Week we het lijdensevangelie (de ‘passie’) naar Matteüs, in zijn geheel. Zo wordt de toon voor de komende week gezet.
De Matteüspassie wordt vandaag gezongen door onze cantorij. De passie zal klinken in een vertaling van dr. J.H. van Beusekom, getoonzet door Willem Vogel. 

meer details

Inloophuis Opstandingskerk
datum en tijdstip 25-03-2018 om 15:00
meer details

Taize viering
datum en tijdstip 25-03-2018 om 16:30
meer details

 
Activiteitenagenda
Bekijk onze activiteiten
Of geef hier een activiteit op
 
Ons kerkgebouw

 
Kerkelijk Bureau
Openingstijden:
maandag t/m donderdag 10.00 - 13.30 uur.

Gesloten:
van vrijdag 23 maart tot en met 2 april  (2e paasdag)

 
Uw vraag
Veelgestelde vragen
 
Kerkblad

'Kerk en Stad' PDF
Kerk en Stad krant

 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.